Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sportproeverij Achilles, Unitas en Typhoon en Gorinchem Beweegt

21 april 2017| 15:00

De verenigingen Achilles, Unitas en Typhoon organiseren samen de Sport Proeverij in samenwerking met Gorinchem Beweegt. Het is de bedoeling dat deze sportproeverij een aantal aangepaste sporten op de kaart gaan zetten in Gorinchem. D.m.v clinics op 3 verschillende locaties is het mogelijk om mee te doen met bijvoorbeeld G-voetbal , G-handbal, rolstoelhandbal, walking voetbal, walking handbal en rolstoelatletiek maar ook bewegen/sporten voor kids die motorisch niet zo sterk zijn en kinderen die nog te jong zijn voor een echte sport. De doelgroep loopt dus erg uit een, van kinderen vanaf 4 jaar t/m 55 + zijn de deelnemers welkom. Men kan zich van te voren opgeven en de activiteiten zijn in blokken verdeeld. De deelnemers kunnen zelf kiezen wat ze willen gaan doen en krijgen een soort strippenkaart waarop afgetekend wordt wat ze gedaan hebben. Na 2 of 3 clinics krijgen de deelnemers een verantwoord hapje en drankje.

Wanneer de deelnemer nog niet tot een keuze is gekomen na deze middag is er mogelijk nog een vervolg te organiseren dat de deelnemer d.m.v een strippenkaart blijft komen en hoeft zich nog niet aan te sluiten bij een vereniging. Dit omdat we beseffen dat de drempel soms erg hoog kan zijn. De wethouder komt de middag openen en wie weet ook een partijtje rolstoelhandbal meedoen.

Gegevens

Datum:
21 april 2017
Tijd:
15:00
Website:
https://gorinchembeweegt.nl/over-gorinchem-beweegt/actueel/sportproeverij

Locatie

Ghv Achilles
Bataafsekade 6 A
Gorinchem, 4204 AX
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
21 april 2017
Tijd:
15:00
Website:
https://gorinchembeweegt.nl/over-gorinchem-beweegt/actueel/sportproeverij

Locatie

Ghv Achilles
Bataafsekade 6 A
Gorinchem, 4204 AX
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!