Dirk Kuyt Foundation

Nieuws

 
 
 

Wanneer en wat?

Intro

Vrijdag 19 juni a.s. organiseert Voetbal in de Bollenstreek een benefietwedstrijd voor de Dirk Kuyt Foundation en Edwin van de Sar Foundation bij VV Foreholte in Voorhout!

Dirk Kuyt nodigt jou uit om samen met hem te komen sporten op zaterdag 4 juli in het Topsportcentrum van Rotterdam!

180 leerlingen van basisschool Koningin Emmaschool in Rijnsburg liepen mee en overhandigden na afloop de Dirk Kuyt Foundation een mooie cheque van 2500,- euro

Op 11 april zal het DKF Running Team weer aan de start verschijnen van de Rotterdam Mini Marathon. Het team bestaat dit jaar uit 140 lopers, waaronder vele sporters met een beperking, trainers, vrijwilligers en sponsors. Onder de vele enthousiaste lopers ook DKF sportambassadeur Lidewij Welten en Oranje teamgenoot Margot van Geffen.

Tijdens de Albert Heijn statiegeldactie die op 6 april in 40 vestigingen in Rotterdam en omstreken van start is gegaan, kunnen AH-klanten de Dirk Kuyt Foundation en sporters met een beperking ondersteunen. De klanten kunnen hun statiegeldbon doneren. De opbrengst komt ten goede aan de sporters met een beperking.

Op uitnodiging van Visbedrijf Ru-Vis was Dirk Kuyt Foundation aanwezig bij een speciale VIP-bijeenkomst voorafgaand aan de voetbalderby IJsselmeervogels – Spakenburg. Naast een presentatie over de Foundation werd geld opgehaald onder de aanwezigen.

Na een succesvol 1e jaar van het DKF Running Team aan de Rotterdamse Mini Marathon (4,2 km) zullen we ook dit jaar met ons team weer aan de start staan!
Er is nog plek in het DKF Running Team! Inschrijven kan tot 11 maart.

Op het geweldige Goed Geld Gala in Amsterdam hebben we een mooie cheque met het bedrag van € 50.624,- mogen ontvangen. De sporters met een beperking en de Foundation bedanken hiervoor de VriendenLoterij deelnemers die iedere maand de helft van hun lot doneren aan het goede doel!

Frenky’s Chocolate zet zich een jaar lang in voor de Dirk Kuyt Foundation. Bij ieder product dat in deze periode wordt aangeschaft, gaat er € 0,20 naar de Dirk Kuyt Foundation.

Een sponsor- relatiedag waarbij de sponsorfamilie en relaties van de Dirk Kuyt Foundation het tegen elkaar opnemen op het voetbalveld.