Dirk Kuyt Foundation

Nieuws

 
 
 

Wanneer en wat?

Intro

De eerste stap zal binnenkort worden gemaakt met een inzameling onder de ruim 16.000 leden. Daarnaast worden vrijwilligers gezocht die willen helpen bij het bezoeken van de evenementen die door de Dirk Kuyt Foundation worden gesteund.

ING Nederland Helpt Nederland voouit! De Dirk Kuyt Foundation maakt kans op een donatie. Jouw stem is geld waard! Stem op DKF en daarmee steun je de sporters met een beperking.

Dirk maakte op 21 februari 2016 in de Kuip zijn 100e jubileum doelpunt voor Feyenoord. Zijn eerste doelpunt voor Feyenoord maakte hij op 14 september 2003.

Tijdens het jaarlijkse Charity Dinner van de Rotaryclub overhandigde Karel van der Woude, voorzitter van de Rotaryclub Rhoon-Barendrecht, aan Sjaak Troost een cheque ter waarde van 35.000 euro!

Tijdens het Goed Geld Gala 2016 ontvangt de Dirk Kuyt Foundation, als vaste beneficiënt van de VriendenLoterij, een cheque van € 100.934,-

Dirk Kuyt Foundation viert 10-jarig jubileum
Meer dan geslaagde Charity Gala met een geweldige opbrengst van € 358.400,-

Vrijdag 11 en zaterdag 12 september heeft Bram Ladage met Novifarm zeer succesvol de nieuwe aardappeloogst gevierd. Dirk Kuyt kreeg een mooie cheque overhandigd met de opbrengst van € 4.900,-!

Haal zelf de aardappelen uit de klei en dan ermee aan de slag tot een zak echte patat van ‎Brammetje‬?

18 augustus 2015
Dirk Kuyt terug op Zuid!

Negen jaar na zijn vertrek uit De Kuip is de droom van Dirk Kuyt uitgekomen: terug bij Feyenoord. Docu Dirk Kuyt terug op Zuid! Kijk op 18/8 om 22.00 uur naar Fox Sports.

Zondag 5 juli gaf Dirk Kuyt het startsein en maakte met de tandemfietsers en de Dirk Kuyt Foundation onderdeel uit van het wielerfestijn de Grand Passage Rotterdam!