Dirk Kuyt Foundation

Nieuws

 
 
 

Wanneer en wat?

Intro

Tijdens het jaarlijkse Charity Dinner van de Rotaryclub overhandigde Karel van der Woude, voorzitter van de Rotaryclub Rhoon-Barendrecht, aan Sjaak Troost een cheque ter waarde van 35.000 euro!

Tijdens het Goed Geld Gala 2016 ontvangt de Dirk Kuyt Foundation, als vaste beneficiënt van de VriendenLoterij, een cheque van € 100.934,-

Dirk Kuyt Foundation viert 10-jarig jubileum
Meer dan geslaagde Charity Gala met een geweldige opbrengst van € 358.400,-

Vrijdag 11 en zaterdag 12 september heeft Bram Ladage met Novifarm zeer succesvol de nieuwe aardappeloogst gevierd. Dirk Kuyt kreeg een mooie cheque overhandigd met de opbrengst van € 4.900,-!

Haal zelf de aardappelen uit de klei en dan ermee aan de slag tot een zak echte patat van ‎Brammetje‬?

18 augustus 2015
Dirk Kuyt terug op Zuid!

Negen jaar na zijn vertrek uit De Kuip is de droom van Dirk Kuyt uitgekomen: terug bij Feyenoord. Docu Dirk Kuyt terug op Zuid! Kijk op 18/8 om 22.00 uur naar Fox Sports.

Zondag 5 juli gaf Dirk Kuyt het startsein en maakte met de tandemfietsers en de Dirk Kuyt Foundation onderdeel uit van het wielerfestijn de Grand Passage Rotterdam!

Het Mulier Instituut en Foqus Consultancy ontwikkelen met steun van het Revalidatiefonds de app naar toegankelijkheid van sportaccommodaties.

Tot onze grote spijt hebben wij helaas moeten besluiten om de Dirk Kuyt Foundation Sportdag af te gelasten. 

Zoals bij iedereen bekend zijn er de afgelopen dagen extreem hoge temperaturen gemeten. Voor aankomende zaterdag worden zelfs de hoogste temperaturen verwacht.
Jullie gezondheid en veiligheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel.

Vrijdag 19 juni a.s. organiseert Voetbal in de Bollenstreek een benefietwedstrijd voor de Dirk Kuyt Foundation en Edwin van de Sar Foundation bij VV Foreholte in Voorhout!