Dirk Kuyt Foundation

Nieuws

 
 
 

Wanneer en wat?

Intro

18 augustus 2015
Dirk Kuyt terug op Zuid!

Negen jaar na zijn vertrek uit De Kuip is de droom van Dirk Kuyt uitgekomen: terug bij Feyenoord. Docu Dirk Kuyt terug op Zuid! Kijk op 18/8 om 22.00 uur naar Fox Sports.

Zondag 5 juli gaf Dirk Kuyt het startsein en maakte met de tandemfietsers en de Dirk Kuyt Foundation onderdeel uit van het wielerfestijn de Grand Passage Rotterdam!

Het Mulier Instituut en Foqus Consultancy ontwikkelen met steun van het Revalidatiefonds de app naar toegankelijkheid van sportaccommodaties.

Tot onze grote spijt hebben wij helaas moeten besluiten om de Dirk Kuyt Foundation Sportdag af te gelasten. 

Zoals bij iedereen bekend zijn er de afgelopen dagen extreem hoge temperaturen gemeten. Voor aankomende zaterdag worden zelfs de hoogste temperaturen verwacht.
Jullie gezondheid en veiligheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel.

Vrijdag 19 juni a.s. organiseert Voetbal in de Bollenstreek een benefietwedstrijd voor de Dirk Kuyt Foundation en Edwin van de Sar Foundation bij VV Foreholte in Voorhout!

Dirk Kuyt nodigt jou uit om samen met hem te komen sporten op zaterdag 4 juli in het Topsportcentrum van Rotterdam!

180 leerlingen van basisschool Koningin Emmaschool in Rijnsburg liepen mee en overhandigden na afloop de Dirk Kuyt Foundation een mooie cheque van 2500,- euro

Op 11 april zal het DKF Running Team weer aan de start verschijnen van de Rotterdam Mini Marathon. Het team bestaat dit jaar uit 140 lopers, waaronder vele sporters met een beperking, trainers, vrijwilligers en sponsors. Onder de vele enthousiaste lopers ook DKF sportambassadeur Lidewij Welten en Oranje teamgenoot Margot van Geffen.

Tijdens de Albert Heijn statiegeldactie die op 6 april in 40 vestigingen in Rotterdam en omstreken van start is gegaan, kunnen AH-klanten de Dirk Kuyt Foundation en sporters met een beperking ondersteunen. De klanten kunnen hun statiegeldbon doneren. De opbrengst komt ten goede aan de sporters met een beperking.

Op uitnodiging van Visbedrijf Ru-Vis was Dirk Kuyt Foundation aanwezig bij een speciale VIP-bijeenkomst voorafgaand aan de voetbalderby IJsselmeervogels – Spakenburg. Naast een presentatie over de Foundation werd geld opgehaald onder de aanwezigen.