Steun de Dirk Kuyt Foundation

Er is helaas geen bedrag geselecteerd

Selecteer a.u.b. een bedrag om te doneren

Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor jou!

Maakt zich sterk voor SC Antilope

Maakt zich sterk voor De Alpenjagers

Maakt zich sterk voor Andrea

Nieuws

IT4Kids ook in 2023 partner van het Frame Running project

7 juni 2023

De missie van IT4Kids en de Dirk Kuyt Foundationsluiten naadloos op elkaar aan. Net als afgelopen jaar blijft IT4Kids het Frame Running project van de Dirk Kuyt Foundation financieel ondersteunen in 2023. Samen hebben we het doel om aangepast sporten te stimuleren en meer kinderen met een fysieke uitdaging te laten sporten. 

Shine like a Diamond op Charity Night 2023

16 mei 2023

Zaterdag 13 mei vond de 5e jubileum editie van de Dirk Kuyt Foundation Charity Night 2023 plaats. Deze keer in samenwerking  met de Dutch CAA Foundation. Wat hebben we genoten van een fantastische avond! Spetterende optredens, een live en online veiling, maar vooral van onze stralende sporters met een beperking!

'Dit zijn wij'

Doorgaan, ondanks tegenslag. Vallen en weer opstaan. Je eigen weg kiezen en daar helemaal voor gaan. Voor eigenzinnige sporters als Elke, Diana, Suus, Annemarijn, Chris, Joey, Geert, Aniek, Chantal, Aniek, Arie, Maaike en Claire zet de Dirk Kuyt Foundation zich al 16 jaar lang met alle liefde in. Bekijk hun persoonlijke verhalen en help mee om nog meer mensen met een beperking te laten sporten!