Beach Battle X Dirk Kuyt Foundation

Zondag 8 oktober vindt de Beach Battle plaats op het strand van Noordwijk. Dit is een obstakelrun met verschillende afstanden en is daarom een uitdaging voor iedereen, jong, oud met of zonder een beperking. De Dirk Kuyt Foundation maakt het mogelijk dat ook mensen met een (lichte) lichamelijke beperking of mensen met een verstandelijke beperking mee kunnen doen aan deze battle. Daarnaast krijgt de Dirk Kuyt Foundation per deelnemer een donatie van de Beach Battle om het hele jaar door mensen met een beperking te stimuleren te gaan sporten.

Ben jij iemand die van een uitdaging houdt, niet vies is van een beetje zand en zeker weet dat je sneller bent dan de andere? Ga deze strijd aan met je team, vrienden of familie maar vooral met jezelf!

Wanneer je jezelf  inschrijft voor de Beach Battle bepaal je ter plekke hoe diep je wilt gaan. Na 1,25 km bepaal je of je verder loopt en voor de 5 km gaat of dat je je omdraait en het op 2,5 km houdt. De meeste hindernissen kom je tegen tijdens de 2,5 km run: Denk onder meer aan waterbakken, bandenbakken, tijgerbanen, bergen en dalen. Loop je door voor de 5 km dan kom je nog een zeecontainer tegen en moet je push ups, sit ups en jump ups doen. Are you up for it?

Inschrijven via de Dirk Kuyt Foundation kan met de volgende link: www.beach-battle.nl/DirkKuytFoundation

Meer informatie over de Beach Battle vind je op: www.beach-battle.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *