Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

GSBW G-zaalvoetbaltoernooi

13 januari| 09:30 - 17:00

Zaterdag 13 januari 2018 organiseert voetbalvereniging G.S.B.W. uit Goirle voor de vijfde keer het fantastische zaalvoetbaltoernooi voor G-teams in sporthal T-Kwadraat in Tilburg. Het motto van dit toernooi: iedereen kan meedoen, ongeacht handicap staat sportiviteit en genieten centraal.
Vanaf 9u30 starten de eerste wedstrijden voor de 22 deelnemende teams. Met een record aantal van 55 wedstrijden wordt een compleet toernooiprogramma gespeeld met 22 teams . Er zijn 3 poules, de leeftijd van 6-12 jaar, van 12-16 jaar en voor het eerst dit jaar ook 14 jaar en ouder/jong senioren. Naast de wedstrijden is er ook voldoende ruimte voor rust en kunnen de voetballers hun talenten laten zien bij het levend tafelvoetbal en ze kunnen meedoen aan het voetbalsjoelen en speedcheck.
“We zijn er voor de 5e keer bij”, vertelt een begeleider van één van de deelnemende teams. “Het is vaste prik, in januari gaan we naar Tilburg; onze voetballers kijken er enorm naar uit. In de winter ligt de KNVB- competitie voor ons lange tijd stil. Dit toernooi is een mooie onderbreking en iedereen kan én mag meedoen, ieder jaar weer een bijzondere ervaring om mee te maken”.

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
09:30 - 17:00

Locatie

Sportcomplex T-Kwadraat
Olympiaplein 382
Tilburg, 5022 DX
+ Google Maps
Website:
http://gsbw-gvoetbal.nl/

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
09:30 - 17:00

Locatie

Sportcomplex T-Kwadraat
Olympiaplein 382
Tilburg, 5022 DX
+ Google Maps
Website:
http://gsbw-gvoetbal.nl/

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!