Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Heliolympics – Stichting Heliomare

12 februari - 19 februari

Stichting Heliomare organiseert de Heliolympics, een super sportief evenement waarbij gelijktijdig aan de officiële Olympische- en Paralympische spelen allerlei wintersporten worden beoefend in Wijk aan Zee, Bergen, Alkmaar, Heemskerk,  Amsterdam en Spaarndam. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen (zit)skiën, schaatsen, curlingof sledge hocky spelen, met de bobslee mee of ijspegels vangen. Van 11 tot en met 16 februari verleggende sporters grenzen, dagen zichzelf uit en ontdekken wellicht nieuwe talenten. Wintersporten ondanks je beperking en de strijd aangaan met de elementen en jezelf. Niemand aan de zijlijn, maar meedoen! Dat is waar het om gaat bij de Heliolympics.

 

Ons motto voor deze Heliolympics  “It’s hot  to  be Cool”

Gegevens

Begin:
12 februari
Einde:
19 februari
Website:
http://www.heliolympics .nl

Organisator

Stichting Heliomare

Gegevens

Begin:
12 februari
Einde:
19 februari
Website:
http://www.heliolympics .nl

Organisator

Stichting Heliomare

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!