Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mixdag

20 mei 2017| 09:30 - 19:00

Elk jaar organiseert de studentenhockeyvereniging Groningsche Cricket en Hockeyclub (G.C.H.C.) een voetbaltoernooi voor mensen met een verstandelijke beperking. Binnen de hockeyvereniging hebben wij verschillende commissies en een van deze commissies organiseert dit jaarlijkse voetbaltoernooi. Deze commissie bestaat uit zes enthousiaste studenten uit Groningen die graag iets willen betekenen voor deze doelgroep. Naast het voetbaltoernooi worden er andere leuke activiteiten georganiseerd om de dag tot een spetterend geheel te maken en samen te kunnen genieten van sport! Karaoke, bingo, schilderen en dus lekker actief sporten: het kan allemaal op de Mixdag

Ook binnen onze club leeft de Mixdag ontzettend. De dag wordt georganiseerd door de hulp van vele vrijwilligers in te roepen. Leden van G.C.H.C. en de mensen met een beperking vormen samen een gemixt team. Hier heeft het evenement dan ook haar naam aan te danken! Samen spelen zij leuke, fanatieke wedstrijdjes op onze velden en is er natuurlijk ruimte om te ontspannen. Onder de leden is dit  ongeveer het populairste evenement wat door de club wordt georganiseerd. Elk jaar krijgen we weer  positieve reacties van de vrijwilligers. Studenten vinden het leuk om te helpen en te zien hoeveel plezier de deelnemers beleven aan de Mixdag. De commissie zelf is dan ook elk jaar erg populair. Leden die vrijwilliger zijn geweest en hebben gezien hoeveel plezier het oplevert willen het graag helpen organiseren. Maar ook andersom zien wij dat de mensen die deelnemen aan de Mixdag zoveel plezier beleven dat zij zelfs wel eens op de club bij ons langskomen om hockeywedstrijden te kijken en zich dan alweer verheugen op de volgende Mixdag. Het doet ons erg goed om te zien dat onze club de gastvrijheid biedt die wij graag willen.

Op 20 mei 2017 zal er weer een nieuwe Mixdag plaatstvinden! Tijdens deze dag zijn de deelnemers  vanaf een uur of 10 in de ochtend welkom op G.C.H.C. Hierna barsten de activiteiten los. Ze worden ingedeeld in teams, allemaal met een eigen kleur T-shirt natuurlijk, en kunnen dan de eerste partijtjes gaan spelen. Niet elk team speelt altijd. Soms heeft een team rust. Dan kan er gewoon even lekker in het gras worden gezeten of een van de andere leuke activiteiten worden gedaan! Er kan worden geschilderd, een ritje worden gemaakt met de karaoke-huifkar en aan het einde van dag kan iedereen genieten van een heerlijke barbecue.

Al met al een actieve, leuke dag waarop er volop samen wordt gesport! Voor ons is de Mixdag geslaagd als iedereen, deelnemers én vrijwilligers, aan het einde van de dag met een glimlach naar huis gaan.

Gegevens

Datum:
20 mei 2017
Tijd:
09:30 - 19:00

Organisator

Groningsche Cricket en Hockeyclub
E-mail:
coordinator@gchc.nl
Website:
www.gchc.nl

Locatie

Groningsche Cricket en Hockeyclub
Blauwborgje 26a
Groningen, 9747 AC
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
20 mei 2017
Tijd:
09:30 - 19:00

Organisator

Groningsche Cricket en Hockeyclub
E-mail:
coordinator@gchc.nl
Website:
www.gchc.nl

Locatie

Groningsche Cricket en Hockeyclub
Blauwborgje 26a
Groningen, 9747 AC
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!