Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oliebollen toernooi

29 december 2017| 16:00 - 20:00

Zoals ieder jaar organiseren we bij Rijnsburgse Boys het zogenaamde ‘Oliebollentoernooi’. Dit is een zaalvoetbaltoernooi speciaal geregeld voor G-Teams uit de bollenstreek. Ook dit jaar wordt het weer een grote happening op vrijdag de 29 e  van december. Onder andere teams van Rijnvogels, Quick Boys, UDO, Alphense Boys, UVS en Rijnsburgse Boys doen weer mee.

Ieder team bestaat uit 6 veld spelers, een knap bezette reserve bank en een goed team van begeleiding. Er wordt in 2 poules gespeeld, elk team speelt sowieso 5 wedstrijden van 10 minuten. Aan het eind spelen de poule winnaars een finale. En wordt de winnaar bekend. Sowieso allemaal winnaars natuurlijk op deze dag.

Daarom een heuse prijsuitreiking op het podium in de kantine van de Middelmors. Inclusief natuurlijk de medailles en bekers.
Daarnaast ontbreekt het de genodigden aan niks op deze dag. Oliebollen , andere lekkere dingen kunnen ze overal krijgen en iedere speler krijgt consumptiebonnen.

Bovendien hebben we vanaf 18.00 uur een top dj en komt er na de prijsuitreiking nog een leuke zanger. Dit alles kunnen wij natuurlijk niet alleen, sponsors zijn voor ons heel belangrijk. Daarom zijn we ook heel content met de Dirk Kuijt Foundation, die ons ieder jaar daarin steunt, klasse. Voor een update van het toernooi, die volgt in december op de website van RBB en via facebook en twitter natuurlijk. Dus tot de 29 e  december, we starten om 16.00 uur

Gegevens

Datum:
29 december 2017
Tijd:
16:00 - 20:00

Organisator

v.v. Rijnsburgse Boys

Locatie

Sportpark Middelmors
Noordwijkerweg 53A,
Rijnsburg, 2231NJ,
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!