Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

List of Evenementen

LET OP GEANNULEERD: Clinic bij het Dutch Disabled Open 2020

13 juli| 10:00 - 15 juli| 12:30
BurgGolf Purmerend, Westerweg 60
Purmerend, Noord Holland 1445 AD Nederland

IVM COVID-19 is de organisatie van het Dutch Disabled Open 2020 helaas genoodzaakt dit evenement te annuleren. Op 13,14 en 15 juli 2020 zou op BurgGolf Purmerend het Dutch Disabled Open 2020 gespeeld worden. Ongeveer 100 deelnemers allen met verschillende beperkingen uit zo’n 18 verschillende landen zullen 3 dagen lang met elkaar de strijd aan gaan op de golfbaan. Daarnaast is het event ook een belangrijke sociale happening waar mensen met een beperking ervaringen uitwisselen en elkaar helpen nog beter…

Lees meer »

LET OP GEANNULEERD: Bijzonder Mobiel 4 Daagse

14 juli| 10:30 - 17 juli| 17:00
Gemeenschapshuis De Binger, Alexanderplein 2
Meijel, Limburg 5768 BE Nederland

IVM COVID-19 is de organisatie van Bijzonder Mobiel 4 Daagse helaas genoodzaakt het evenement af te lassen. Het evenement was bedoeld voor mensen die gebruik maken van een aangepast vervoermiddel, of dat nu is met een handbike, ligfiets, scootmobiel, aankoppelfiets, met of zonder elektrische trapondersteuning.

Lees meer »

LET OP GEANNULEERD: X-Toppers Nijmeegse Vierdaagse

20 juli| 14:00 - 24 juli| 17:00
Voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37b1
Lent, 6663 HA

IVM COVID-19 is de organisatie van Nijmeegse Vierdaagse voor de X Toppers helaas genoodzaakt het evenement af te lassen. De X-Toppers is een wandelproject dat het mogelijk maakt voor mensen met een beperking de Nijmeegse Vierdaagse te lopen onder begeleiding van buddy’s en door het aanbieden van een compleet arrangement. Accommodatie, vervoer, catering, medische verzorging, georganiseerde pauzeplaatsen, overal wordt voor gezorgd. Normaal gesproken worden in het voorbereidingstraject worden er ook groepstrainingen georganiseerd onder begeleiding van een groepsleider en buddy’s.

Lees meer »

GEANNULEERD: Rolstoeltafeltennisclinic 

17 augustus| 09:30 - 20 augustus| 17:30
TTV Alexandria’66, Tattistraat 23-25
Rotterdam, Zuid - Holland 3066 CE Nederland

IVM COVID-19 heeft de organisatie helaas moeten beslissen om de rolstoeltafeltennisclinic af te lassen. Deze training zou onder leiding staan van de gerenommeerde rolstoeltafeltennistrainer Charly Weber, oud Olympisch Kampioen. Charly zal de deelnemers alles proberen bij te brengen wat het rolstoeltafeltennis inhoudt. Tactiek, techniek etc. Het doel is om iedereen wat bij te brengen zodat je deze tips kunt gaan toepassen.

Lees meer »

DVV Delft Vinyldesign G-toernooi

22 augustus| 10:00 - 16:30
DVV Delft, Kerkpolderweg 12
Delft, Zuid-Holland 2625 EB Nederland

In eerste instantie was dit toernooi gepland op 23 mei jl, maar ivm de de COVID-19 uitbraak is het DVV DELFT VINYLDESIGN G-toernooi VERZET naar zaterdag 22 augustus! Op zaterdag 22 augustus organiseert de G-afdeling van DVV Delft voor de 8 ste keer het DVV Delft Vinyldesign G- voetbaltoernooi. Het wordt het grootste toernooi dat DVV Delft ooit gaat organiseren. Er doen maar liefst 32 G-teams mee. Negen jaar geleden is DVV Delft begonnen met voetbal aan te bieden aan…

Lees meer »

LET OP GEANNULEERD: World Cup en Open NK Rolstoeldansen

28 augustus| 10:00 - 30 augustus| 16:00
Laco Sportcentrum Cuijk, St. Annastraat 1
Cuijk, Noord-Brabant 5431 AB Nederland

HELAAS is IVM COVID-19 deze WORLD CUP & OPEN NK ROLSTOELDANS verzet naar 2 t/m 5 april 2021! Deze WORLD CUP & OPEN NK ROLSTOELDANS wordt georganiseerd Stichting Brabant Danst de World Cup en Open NK Rolstoeldansen tijdens het Holland Dans Spektakel in Cuijk. Zo'n 350 dansparen en 50 solo dansers uit meer dan 20 verschillende landen nemen er aan deel. Naast rolstoeldansen worden er tijdens het Holland Dans Spektakel ook wedstrijden voor Hip Hop en stijldansen uitgeschreven. Een van…

Lees meer »

Let op: Geannuleerd BUSHi Open

12 september| 09:00 - 17:30
Sportcentrum Valkenhuizen, Beukenlaan 15
Arnhem, 6823 MA Nederland

Helaas wegens COVID-19 is het BUSHi Open dit jaar geannuleerd. Op zaterdag 12 september 2020 zou het BUSHi Open judotoernooi in Arnhem in sporthal Valkenhuizen voor de derde keer georganiseerd worden. Een toernooi voor wedstrijdjudoka’s en voor judoka’s met een handicap. Deze kinderen zijn actief binnen diverse verenigingen en instellingen in Nederland.

Lees meer »

Regiocompetitie Dirk Kuyt Foundation

13 september| 08:00 - 17:00
HAAG Atletiek, Laan van Poot 353A
Den Haag, Zuid - Holland 2566 DA Nederland

Onder voorbehoud van de situatie - kan er worden deelgenomen aan de Dirk Kuyt Regiocompetitie voor RaceRunners! In samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation, RaceRunning NL en een betrokken ouder zijn er drie data georganiseerd waarop kan worden deelgenomen: Helaas wegens Corona geannuleerd. Zaterdag 28 maart bij Leiden Atletiek – https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/32913/ Helaas wegens Corona geannuleerd. Zondag 14 juni bij Rotterdam Atletiek – Zondag 13 september bij HAAG Atletiek. 0nder voorbehoud van de situatie. Deelnemen kost €3,50 per atleet en er…

Lees meer »

Clinic Framevoetbal bij voetbalvereniging PH Almelo

24 september| 17:00 - 18:00
PH Almelo, Veenelandenweg 34
Almelo, Overijssel 7608 HB Nederland

In samenwerking met de KNVB en met ondersteuning van Heracles Almelo gaat sv PH Almelo een nieuwe vorm van voetbal aanbieden. Het Frame-voetbal! Frame-voetbal is voor kinderen en volwassenen die in het dagelijkse leven met een rollator lopen of zich me krukken voortbewegen, maar wel met een Frame kunnen voortbewegen. De sport wordt echter niet met twee elftallen gespeeld, maar in een 4-tegen-4 variant. Naast het feit dat Frame-voetbal zeer geschikt is om bijvoorbeeld de conditie te verbeteren. Vergroot je…

Lees meer »

Herfsteditie Buddy Obstacle Run Bronckhorst

4 oktober| 09:15 - 16:30
Warnsveldse Boys, Veldesebosweg 30
Warnsveld, Gelderland 7231 DW

In een prachtig natuurgebied nabij Zutphen, waar bos en water samenkomen, ligt het parcours van de Buddy Obstacle Run. In de schaduw van de bomen rijzen uiteenlopende hindernissen op, van klein en natuurlijk tot grotesk gebouwd en uitdagend. De start en finish van het evenement zijn gelokaliseerd op het terrein van Camping Jena te Hummelo (gemeente Bronckhorst) met de nodige voorzieningen zoals kleedkamers en toiletten, maar ook verwennerij voor de inwendige mens en bruisend vermaak en gezelligheid met muziek, kraampjes…

Lees meer »

9 oktober – Pro Talents zaalvoetbaltoernooi

9 oktober| 10:00 - 15:30
sporthal OVVO, Sportparkweg 9
Utrecht, Utrecht 3600 BN Nederland

De stichting Pro Talents organiseert nu voor de 1e keer het zaalvoetbaltoernooi voor leerlingen met een verstandelijke beperking tussen 12 -15 jaar in Utrecht op vrijdag 9 oktober .Hieraan doen 10-12 scholen mee.

Lees meer »

Danstest

24 oktober| 13:00 - 17:00
dienstencentrum t weegje, weegje 1
's-Gravendeel, Zuid-Holland 3295CT Nederland

Op zaterdag 24 oktober organiseert stichting rolstoeldansen Ago Quod Ago de jaarlijkse danstest.Tijdens deze danstest, waar een deskundige jury aanwezig is, laten we zien wat we afgelopen dansseizoen aan dansen hebben geleerd. Serieus, gezellig maar ook feestelijk wordt zo het dansseizoen afgesloten.

Lees meer »

GEANNULEERD: WoerdenSport Specials

31 oktober| 11:00 - 17:00
Batensteinbad, van Helvoortlaan 40
Woerden, Utrecht 3443 AP Nederland

IVM COVID-19 heeft de organisatie helaas toch besloten het evenement af te lassen.

Lees meer »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!