Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

8 maart| 10:00 - 17:00

In het weekend van 8-10 Maart 2019 organiseert Stichting TOP Spin samen met MLTC en Sport Drenthe het 22e Noordelijk Open. Tijdens dit evenement word er door rolstoeltennissers gestreden voor de punten van de nationale ranglijst. Dit gebeurt in alle leeftijd categorieën. Daarnaast gaan basis school kinderen ervaren hoe het leven is met een lichamelijke beperking. Ze krijgen de verhalen te horen van ervaring deskundigen . Daarnaast gaan ze zelf ook in de rolstoel oefeningen doen. Hier gaan ongeveer 150 kinderen aan mee doen. Dit gaat op de vrijdagmorgen(8 maart) plaats vinden.

Gegevens

Datum:
8 maart
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

MLTC
Koedijkslanden 2
Meppel, 7944 PA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
8 maart
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

MLTC
Koedijkslanden 2
Meppel, 7944 PA
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!