Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

10e G Dart Leudal 2017

22 oktober 2017| 11:00 - 18:00

Stichting G Darts Leudal organiseert op zondag 22 oktober 2017 voor de 10e keer een darttoernooi voor mensen met een beperking met dit jaar maar liefst 3 prominente dartspelers die aanwezig zullen zijn. Iedere deelnemer maakt kans op een wedstrijdje tegen een van deze spelers te gooien (als men dat wil). Ook wordt iedere deelnemer de mogelijkheid geboden om met deze spelers op de foto te gaan. Wie deze spelers zijn, dat houden wij voor ons, wilt u het weten, kom dan deelnemen (alleen komen kijken mag natuurlijk ook). Tipje van de sluier: er komt een regerend Wereldkampioen, een Nederlandse Ex Wereldkampioen Darten en een Nederlandse Deelnemer aan het aankomende WK voor G Darters in Engeland.

De inschrijving is gratis, voorwaarde voor deelname is dat men het bord treft met iedere gegooide
dartpijl.

Gegevens

Datum:
22 oktober 2017
Tijd:
11:00 - 18:00

Organisator

Stichting G Darts Leudal
Website:
www.gdartsleudal.nl

Locatie

Trefcentrum Aldenghoor
Kasteellaan 7A
Haelen, 6081 AN
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
22 oktober 2017
Tijd:
11:00 - 18:00

Organisator

Stichting G Darts Leudal
Website:
www.gdartsleudal.nl

Locatie

Trefcentrum Aldenghoor
Kasteellaan 7A
Haelen, 6081 AN
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!