Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

25 mei| 13:00 - 15:30

Op 25 mei organiseert de W Reutum een seizoenafsluiting van de competitie Gvoetbal regio Twente. Hierbij worden de laatste competitiewedstijden door 8 teams gelijktijdig afgewerkt. Deze middag zal ook een team bekroond worden tot kampioen van de competitie 20182019. Na de wedstrijden zal de prijsuitreiking plaats vinden waarbij iedere speler in het zonnetje gezet zal worden. De presentatie van de teams zal starten om 13.00 uur waarna de wedstijden zullen worden gespeeld. Op deze manier is voor iedereen een voetbalfeest met randgebeuren. Maar vooral het gevoel geven dat ze goede sporters zijn, erbij horen en dat sport verbinding geeft, onderling maar ook tussen de reguliere en beperkte sporters.

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
13:00 - 15:30
Website:
www.vvreutum.nl

Organisator

Reutum

Locatie

reutum
Holsmansweg 13
Reutum, 7667 PE
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
13:00 - 15:30
Website:
www.vvreutum.nl

Organisator

Reutum

Locatie

reutum
Holsmansweg 13
Reutum, 7667 PE
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!