Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

12e G Darts Leudal Dart Toernooi

20 oktober 2019| 10:00 - 18:00

Op zondag 20 Oktober 2019 organiseert Stichting G Darts Leudal alweer voor het 12 jaar achtereenvolgend haar jaarlijkse darttoernooi voor mensen met een beperking. Een gratis darttoernooi voor iedere darter met een beperking. Wij verdelen het toernooi over 3 categorien, te weten: enkel uitgooiende spelers, dubbel uitgooiende spelers en spelers welke spelen vanuit een rolstoel. Voor de laatste categorie hangt het bord op een aangepaste hoogte van 1.37mtr . De enigste voorwaarde om deel te mogen nemen is dat de spelers met elke pijl het bord weten te raken, je hoeft dus niet super goed te zijn om mee te kunnen doen. Er wordt gespeeld in een zogenaamd poule systeem van minimaal 4 tot maximaal 6 spelers waarbij de nummers 1 en 2 doorgaan in de A ronde en de nummers 3 en 4 gaan verder in de B ronde, voor iedereen is er een medaille, want deelname is belangrijker dan winnen. Voor de nummers 1 tot en met 4 zijn er nog extra bekers te winnen, ook zijn er nog aparte prijzen voor hoge scores, finishes en de beste dame van het toernooi. Op onze speellocatie vind ook een altijd prijs tombola plaats en kan men terecht voor een broodje, een frietje en snacks.

Gegevens

Datum:
20 oktober 2019
Tijd:
10:00 - 18:00
Website:
www.facebook.com/gdartleudal

Locatie

Kasteellaan 7a Haelen, Limburg 6081CN
Kastellaan 7a
Haelen, 6081 CN
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
20 oktober 2019
Tijd:
10:00 - 18:00
Website:
www.facebook.com/gdartleudal

Locatie

Kasteellaan 7a Haelen, Limburg 6081CN
Kastellaan 7a
Haelen, 6081 CN
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!