Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hudito’s GGGGGrote Zaaltoernooi

9 februari| 09:30 - 17:30

DHC Hudito organiseert op zondag 9 februari voor de 11 e maal een zaalhockeytoernooi voor spelers met een verstandelijke beperking. Dit toernooi –aanvankelijk vooral bedoeld voor teams uit de regio West– is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk toernooi waar teams en spelers van alle niveau’s naar hartenlust fanatiek kunnen hockeyen.

Dit jaar worden maar liefst 24 teams verwacht in het prachtig verbouwde Sportcomplex van de TU-Delft, dat inmiddels over 3 zaalhockeyvelden beschikt. Daarmee kan nog beter recht worden gedaan aan de verschillen tussen de spelers en teams. In de ochtend spelen de beginnende tot licht gevorderde teams en in de middag de gevorderde tot sterke teams.

Elk team speelt drie wedstrijden en een finalewedstrijd. Het G-hockey kent alleen (nog) maar een veldcompetitie, dus in een hockeyvrije winterperiode is dit zaaltoernooi ook dé plek waar G-hockeyers elkaar ontmoeten!

Gegevens

Datum:
9 februari
Tijd:
09:30 - 17:30
Website:
www.hudito.nl

Organisator

DHC Hudito

Gegevens

Datum:
9 februari
Tijd:
09:30 - 17:30
Website:
www.hudito.nl

Organisator

DHC Hudito

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!