Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

LET OP GEANNULEERD: G-Handbaltoernooi Westfriesland SEW Nibbixwoud

5 april| 09:45 - 17:00

IVM COVID-19 is het G-Handbaltoernooi Westfriesland SEW Nibbixwoud

Een G Handbaltoernooi waaraan 10 teams meedoen uit alle hoeken van ons land. In een bijzonder gezellige sfeer ontmoeten de spelers en speelsters en begeleiding elkaar en aangezien dit ieder jaar weer een feest is om te beleven, is dit een van de hoofdpunten van dit toernooi.

Plezier tijdens de wedstrijden staat voorop, waarin het belangrijker is om mee te doen dan de uiteindelijke score van de wedstrijd en het eindresultaat. Uiteraard spreek het wereldkampioenschap van de Nederlandse Handbalmeiden tot de verbeelding en dat valt op een sportieve manier terug te vinden in het spel. Westfriesland SEW organiseert dit toernooi al een flink aantal jaren, en met de “balonnenman” en de teamprestatie in de sporthal, licht uit spots aan, is dit een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling binnen het Nederlandse G Handbalgebeuren.

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
09:45 - 17:00
Website:
https://www.westfrieslandsew.nl/aangepast-sporten/g-handbal/

Locatie

Sportcomplex De Dres Nibbixwoud,
Lange Dres 1
Nibbixwoud, 1688 BE Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
5 april
Tijd:
09:45 - 17:00
Website:
https://www.westfrieslandsew.nl/aangepast-sporten/g-handbal/

Locatie

Sportcomplex De Dres Nibbixwoud,
Lange Dres 1
Nibbixwoud, 1688 BE Nederland
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!