Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

Evenementen in 30 mei 2019

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

09:00

Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag

30 mei| 09:00 - 17:00
Sportpark Duinwetering, Duinwetering 105
Noordwijk, 2203 HM
+ Google Maps

Op donderdag 30 mei wordt voor de derde keer de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag georganiseerd en ditmaal op een nieuwe locatie: het terrein van Sportpark Duinwetering in Noordwijk. Een GRATIS sportevenement, voor iedereen toegankelijk. Kom laten zien wat je kan! Ben je een voetbaltalent? Hockeyster? Houd je van tennis, wil je een keertje een echte […]

Meer weten »

09:30

FC Oda Internationaal G-Toernooi

30 mei| 09:30
FC Oda, Vrakkerveld 5
Weert, 6002 AZ
+ Google Maps

Op Hemelvaartsdag is er voor iedere categorie voor het G-voetbal een poule, waarin de teams 6 korte wedstrijden spelen. Tussendoor is er de penalty bokaal en gaan we gezamenlijk lunchen met alle spelers en vrijwilligers. Iedere speler krijgt een medaille en ieder team een beker.

Meer weten »

10:00

G-toernooi TransvaliaZW

30 mei| 10:00 - 17:00
Transvalia ZW, Charloisse Lagedijk 761
Rotterdam, 3084 LC
+ Google Maps

Transvalia ZW organiseert voor de zesde keer het G-voetbaltoernooi. Op donderdag 30 mei 2019(Hemelvaartsdag) vind bij voetbalvereniging TransvaliaZW aan de Charloisse Lagedijk alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar een groot voetbaltoernooi voor G-elftallen plaats. In Rotterdam en omgeving hebben slechts enkele voetbalverenigingen een G-team voor spelers met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Met het toernooi […]

Meer weten »

6e Transvalia ZW G-voetbal toernooi

30 mei| 10:00 - 17:00
Transvalia ZW, Charloisse Lagedijk 761
Rotterdam, 3084 LC
+ Google Maps

Transvalia w organiseert voor zesde keer G-voetbaltoernooi Op donderdag 30 mei 2019 [Hemelvaartsdag) vind bij voetbalvereniging TransvaliaZW aan de Charloisse Lagedijk alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar een groot voetbaltoernooi voor G-elftallen plaats in Rotterdam en omgeving hebben slechts enkele voetbalverengingen een G-team voor spelers met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Met het toernooi in […]

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!