Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

Evenementen in 1 juni 2019

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

Lopende

GDVV Martinistad 40 jarige jubileum

31 mei| 09:30 - 1 juni| 17:30
Sportcentrum Leek, De Schelp 35
Leek, 9351 NV
+ Google Maps

Op vrijdag 31 mei (Hemelvaartweekend) tot zaterdag 1 juni organiseert Groninger Doven Voetbal Vereniging Martinistad (GDVV Martinistad) een zaalvoetbaltoernooi voor doven. De spelers die meedoen aan het toernooi zijn doof en communiceren in gebarentaal met elkaar. Zo horen zij het fluitje van de scheidsrechter niet. De scheidsrechter heeft een vlaggetje waarmee hij aangeeft dat er […]

Meer weten »

08:00

NK Paratafeltennis

1 juni| 08:00 - 17:00
Topsportcentrum Rotterdam, Zandvlietplein 20
Rotterdam, Zuid-Holland 3077AA
+ Google Maps

Dit kampioenschap heeft een primeur! Voor het eerst zal er behalve paratafeltennis ook een kampioenschap gehouden worden voor schuiftafeltennis! De NK paratafeltennis is het laatste toernooi van het seizoen waar alle spelers naar uitkijken. Het seizoen start in september met 5 pararanglijsttoernooien waarna de NK in juni het hoogtepunt is. Tijdens de NK para 2018 […]

Meer weten »

09:15

Slottoernooi G-Voetbal Koninklijke HFC

1 juni| 09:15 - 15:00
Sportpark Koninklijke HFC, Emauslaan 2
Haarlem, 2012 PH
+ Google Maps

Koninklijke HFC is de oudste voetbalvereniging van Nederland, de Koninklijke HFC bestaat al bijna 140 jaar! Ook bij de oudste club van het land is het G-voetbal inmiddels een niet meer weg te denken onderdeel van de vereniging. Ook alweer bijna 14 jaar! Bijna 60 kinderen en inmiddels ook jongvolwassenen en, naast de ouders en […]

Meer weten »

11:00

8 ste G Mixtoernooi

1 juni| 11:00 - 17:00
portpark Kikkerpolder 1, Oegstgeesterweg 4B
LEIDEN, 334 BZ
+ Google Maps

Alweer voor de 28ste keer dit super gezellige toernooi met een echte mix aan deelnemers. G-voetballers, reguliere teams, teams vanuit Gezins Vervangende Tehuizen. Kortom een bont gezelschap die behalve aan het mooiste spelletje ook aan de gezamenlijke lunch, prijsuitreiking en de swingende disco veel plezier beleven.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!