Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

4e Bartje A-judo Toernooi

9 maart| 11:00 - 16:00

Op 9 maart 2019 organiseert Budo Vereniging Asahi in Assen, in sporthal De Marsdijkhal, voor het vierde jaar op rij het Bartje A-judo Toernooi, een toernooi voor judoka’s met een verstandelijke (en soms ook een lichamelijke) beperking. Aan dit toernooi doen ca. 140 judoka’s afkomstig uit heel Nederland – evenals een groep van ca. 10 judoka’s uit Duitsland – mee. Voor sporters met een beperking is meedoen aan een toernooi erg spannend. Maar het is vooral erg leuk om eens tegen judoka’s van andere verenigingen op hun eigen niveau in wedstrijdverband te judoën en na afloop vol trots een mooie medaille aan iedereen te kunnen laten zien!

Gegevens

Datum:
9 maart
Tijd:
11:00 - 16:00

Locatie

Sporthal De Marsdijkhal
Kleuvenstee 3A
Assen, 9403 LT
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
9 maart
Tijd:
11:00 - 16:00

Locatie

Sporthal De Marsdijkhal
Kleuvenstee 3A
Assen, 9403 LT
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!