Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

5e Bartje A-judo Toernooi

7 maart| 11:00 - 16:00

Op 7 maart 2020 organiseert Budovereniging Asahi in sporthal De Marsdijkhal te Assen voor het vijfde jaar op rij het Bartje A-judo Toernooi, een toernooi voor judoka’s met een verstandelijke (en soms ook een lichamelijke) beperking. Aan dit toernooi doen ca. 140 judoka’s afkomstig uit heel Nederland mee.

Voor sporters met een beperking is meedoen aan een toernooi erg spannend. Maar het is vooral erg leuk en leerzaam om eens tegen judoka’s van andere verenigingen op het eigen niveau in wedstrijdverband te judoën en na afloop kan elke judoka vol trots een mooie medaille aan iedereen laten zien!

 

Gegevens

Datum:
7 maart
Tijd:
11:00 - 16:00
Website:
www.asahibudo.nl

Locatie

Sporthal De Marsdijkhal
Kleuvenstee 3A
Assen, Drenthe 9403LT Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
7 maart
Tijd:
11:00 - 16:00
Website:
www.asahibudo.nl

Locatie

Sporthal De Marsdijkhal
Kleuvenstee 3A
Assen, Drenthe 9403LT Nederland
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!