Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

5e G-voetbaltoernooi Transvalia ZW

16 juni| 10:00 - 16:00

Op zaterdag 16 juni 2018 organiseert Transvalia ZW in Rotterdam voor de 5e maal een G-voetbaltoernooi voor 12 a 16 teamsuit het hele land. Doel is om zo veel mogelijk mensen met een beperking, een onvergetelijke dag te bezorgen, waarbij sportiviteit hoog in het vaandel staat. Ook zullen wij zorg dragen voor een heerlijke lunch en voldoende drinken voor iedereen. Tevens zal ieder team naar huis gaan met een leuke prijs, als aandenken aan deze dag. Ouders,begeleiders en belangstellenden zijn die dag van harte welkom op ons complex, om te genieten van een gezellig samenzijn.

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
10:00 - 16:00
Website:
Transvalia ZW

Locatie

Transvalia ZW complex
Charloisse Lagedijk 761
Rotterdam, 3084LC
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
10:00 - 16:00
Website:
Transvalia ZW

Locatie

Transvalia ZW complex
Charloisse Lagedijk 761
Rotterdam, 3084LC
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!