Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Aldrik Frik toernooi

14 september| 09:00 - 14:00

Op 13 juli 2019 organiseert, korfbalvereniging Velocitas uit Leiderdorp, een toernooi voor onze twee G-teams. Dit toernooi dragen we op aan Aldrik Frik die afgelopen zomer zeer plotseling is overleden. Aldrik heeft zich vele jaren met veel passie en plezier ingezet voor het G-korfbal. Op het sportcomplex de Bloemerd zal er in 2 poules gestreden worden om de wisselbekers. Het toernooi zal tussen 09:00 en 13:00 plaatsvinden. Deze sportieve ochtend zal met alle spelers worden afgesloten met een gezamenlijke ‘top-sport lunch’.

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
09:00 - 14:00
Website:
www.sv-velocitas.nl

Locatie

Sportvereniging Velocitas
Bloemerd 7 2353 BZ + Google Maps

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
09:00 - 14:00
Website:
www.sv-velocitas.nl

Locatie

Sportvereniging Velocitas
Bloemerd 7 2353 BZ + Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!