Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BENG!21- Special Needs World Judo Games

12 april| 09:00 - 14 april| 16:00

Op 12, 13 3n 14 april organiseert de Special Needs Judo Foundation in Beverwijk, in sporthal De Walvis een prachtig
evenement voor judoka’s met een beperking. Op vrijdagmiddag start het evenement met een ontmoetingsdag. De organisatie en de sporters uit alle hoeken van Europa komen dan bij elkaar in de feestelijk versierde sporthal.
Op zaterdag starten we het evenement met de Special Needs World Judo Games. Judoka’s met een beperking uit Europa en de wereld strijden dan om de World Judo Games titel. Op zaterdagmiddag zijn er kata-wedstrijden. Op zondag is het grote judofeest voor alle judoka’s met een beperking uit heel Europa en de wereld. Dit is BENG!; de Ben van
der Eg Memorial. ’s Morgens zijn de jongere judoka’s tot 16 jaar aan de beurt. In de lunchpauze wordt een feestconcert gegeven door de dameskapel 3igenwijs. Na de pauze zijn de wedstrijden voor de oudere judoka’s.

Gegevens

Begin:
12 april| 09:00
Einde:
14 april| 16:00
Website:
http://www.specialneedsjudo.nl/beng-xxi-informatiepagina/

Locatie

Sporthal De Walvis
Van Loenenlaan 1
Beverwijk, Noord-Holland 1945 TB
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
12 april| 09:00
Einde:
14 april| 16:00
Website:
http://www.specialneedsjudo.nl/beng-xxi-informatiepagina/

Locatie

Sporthal De Walvis
Van Loenenlaan 1
Beverwijk, Noord-Holland 1945 TB
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!