Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Boccia competitiedag /kennismakingstoernooi/recreantentoernooi

17 november 2018| 09:00 - 17:00

Op 17 november 2018 organiseert Boccia Roermond e.o. een competitiedag, kennismakingstoernooi en recreantentoernooi in de Sporthal Jo Gerris aan de Achilleslaan 2 in Roermond.
Boccia is een miksport. Boccia Roermond richt zich op mensen met beperkingen (met en zonder rolstoel, lichamelijk of verstandelijk beperkt) , jong en oud. ’s Morgens wordt er een kennismakingstoernooi in de vorm van een teamtoernooi gespeeld. Daar kan iedereen –ook mensen die de sport nog niet (goed) kennen – voor aanmelden. Ook het kennismakingstoernooi in de middag, dat als individueel toernooi wordt gespeeld, is bedoeld voor mensen die de sport niet of nog niet goed kennen. De gehele dag worden er wedstrijden in de recreantencompetitie gespeeld op individuele basis. Daarnaast worden er nog
wedstrijden uit de landelijke competitie voor mensen in de bisfed-klassen BC1 t/m BC5 gespeeld. Altijd mooi om naar te komen kijken.

Gegevens

Datum:
17 november 2018
Tijd:
09:00 - 17:00
Website:
https://www.facebook.com/bocciaroermond

Locatie

Sporthal Jo Gerris
Achilleslaan 2c
Roermond, Limburg 6042JV Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
17 november 2018
Tijd:
09:00 - 17:00
Website:
https://www.facebook.com/bocciaroermond

Locatie

Sporthal Jo Gerris
Achilleslaan 2c
Roermond, Limburg 6042JV Nederland
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!