Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LET OP GEANNULEERD: Herfsteditie Buddy Obstacle Run Bronckhorst

4 oktober| 09:15 - 16:30

Helaas is wegens COVID-19 besloten de Buddy Obstacle Run herfsteditie af te lassen.

In een prachtig natuurgebied nabij Zutphen, waar bos en water samenkomen, ligt het parcours van de Buddy Obstacle Run. In de schaduw van de bomen rijzen uiteenlopende hindernissen op, van klein en natuurlijk tot grotesk gebouwd en uitdagend.

De start en finish van het evenement zijn gelokaliseerd op het terrein van Camping Jena te Hummelo (gemeente Bronckhorst) met de nodige voorzieningen zoals kleedkamers en toiletten, maar ook verwennerij voor de inwendige mens en bruisend vermaak en gezelligheid met muziek, kraampjes en veel bekijks. In 2019 was de Buddy Run wederom een groot succes (zie https://youtu.be/yUgWA6A741).

Er zijn weer een aantal kleine veranderingen ten opzichte van vorig jaar waardoor de editie van 2020 nog veel vetter belooft te worden. Zo zullen er speciaal ontwikkelde hindernissen komen die geschikt zijn om met een rolstoel te nemen! De Buddy Obstacle Run kent ook dit jaar drie afstanden; er is een 3,5 km parcours, 7 km parcours en 11 km parcours.

Naar verwachting zullen we bij deze editie 470 deelnemers verwelkomen waarbij zo’n 70 gehandicapte sporters zullen meedoen. Uniek aan dit evenement is dat IEDEREEN MAG MEEDOEN! Dat betekent dat er voor iedere deelnemer een geschikte afstand is. Nieuw in 2020 is dat er 2 parcoursen geschikt zullen worden gemaakt voor de gehandicapte sporter!!

Net zoals bij de voorgaande edities is er voor de jeugdige en gehandicapte deelnemers 3 km parcours, voor iedereen, dus ook de gehandicapte sporter die denkt iets meer uitdaging aan te kunnen de afstand van 6 km, en voor de echte sportievelingen de 9 km loop. De minimale leeftijd voor deelname is 5 jaar. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren om geld op te halen voor bestrijding van de ziekte Crohn.

Gegevens

Datum:
4 oktober
Tijd:
09:15 - 16:30
Website:
www.buddyrun.nl

Organisator

Stichting Battle4Kids

Locatie

Warnsveldse Boys
Veldesebosweg 30
Warnsveld, Gelderland 7231 DW
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
4 oktober
Tijd:
09:15 - 16:30
Website:
www.buddyrun.nl

Organisator

Stichting Battle4Kids

Locatie

Warnsveldse Boys
Veldesebosweg 30
Warnsveld, Gelderland 7231 DW
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!