Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BUSHi Open 2019

14 september| 09:00

Op zaterdag 14 september 2019 organiseert Budovereniging BUSHi Arnhem de tweede editie van het BUSHi OPEN judotoernooi. Wederom wordt deze editie een unieke combinatie van topjudo en aangepast judo. Op aparte matten strijden alle judoka’s om een podiumplaats. BUSHi Open 2019 is een nationaal toernooi voor reguliere wedstrijd judo en voor Aangepast judo (A-judo).Op deze manier willen wij de integratie van valide en gehandicaptensport (A-judo) bevorderen. Een uniek te noemen judo toernooi dat in sporthal Valkenhuizen in Arnhem wordt georganiseerd voor circa 650 judoka’s mét hun coaches.

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
09:00
Website:
https://open.bushiarnhem.nl/

Organisator

Bushi

Locatie

Sporthal Valkenhuizen
Beukenlaan 15
Arnhem, 6823 MA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
09:00
Website:
https://open.bushiarnhem.nl/

Organisator

Bushi

Locatie

Sporthal Valkenhuizen
Beukenlaan 15
Arnhem, 6823 MA
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!