Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BUSHi Open 2019

14 september 2019| 09:00

Op zaterdag 14 september 2019 organiseert Budovereniging BUSHi Arnhem de tweede editie van het BUSHi OPEN judotoernooi. Wederom wordt deze editie een unieke combinatie van topjudo en aangepast judo. Op aparte matten strijden alle judoka’s om een podiumplaats. BUSHi Open 2019 is een nationaal toernooi voor reguliere wedstrijd judo en voor Aangepast judo (A-judo).Op deze manier willen wij de integratie van valide en gehandicaptensport (A-judo) bevorderen. Een uniek te noemen judo toernooi dat in sporthal Valkenhuizen in Arnhem wordt georganiseerd voor circa 650 judoka’s mét hun coaches.

Gegevens

Datum:
14 september 2019
Tijd:
09:00
Website:
https://open.bushiarnhem.nl/

Organisator

Bushi

Locatie

Sporthal Valkenhuizen
Beukenlaan 15
Arnhem, 6823 MA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
14 september 2019
Tijd:
09:00
Website:
https://open.bushiarnhem.nl/

Organisator

Bushi

Locatie

Sporthal Valkenhuizen
Beukenlaan 15
Arnhem, 6823 MA
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!