Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

BUSHi Open

12 september| 09:00 - 17:30

Op zaterdag 12 september 2020 organiseert BUSHi Arnhem in sporthal Valkenhuizen in Arnhem voor de derde keer het BUSHi Open judotoernooi. Wij organiseren dit toernooi voor wedstrijdjudoka’s en voor judoka’s met een handicap. Deze kinderen zijn actief binnen diverse verenigingen en instellingen in Nederland. Gezien de unieke sfeer, het enthousiasme en de goede naam die BUSHi Open heeft opgebouwd, verwachten we wederom veel inschrijvingen van aangepast en reguliere judoka’s.

Wij verwachten in totaal 700 deelnemers aan ons toernooi, waarvan circa 50 tot 100 aangepaste judoka’s. Het toernooi zal gedurende de dag in 4 blokken plaatsvinden, waarbij vanaf het tweede blok ook op meerdere matten aangepaste judoka’s zullen judoën. Door het zo te organiseren komen de judoka’s en de toeschouwers direct in aanraking met aangepast judo en/of de prijsuitreiking van de judoka’s met een handicap. Het is onze ambitie om het toernooi jaarlijks te organiseren en een mooie traditie op te bouwen, zodat aangepast judo een bekend onderdeel wordt bij regulier judo. Ons motto: Samen judo, samen plezier, samen sterk.

Gegevens

Datum:
12 september
Tijd:
09:00 - 17:30
Website:
https://open.bushiarnhem.nl/

Organisator

Bushi

Gegevens

Datum:
12 september
Tijd:
09:00 - 17:30
Website:
https://open.bushiarnhem.nl/

Organisator

Bushi

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!