Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Competitiedag E-Rolstoelhockey

18 mei 2019| 11:30 - 17:00

Op zaterdag 18 mei 2019 organiseerd het Zoetermeerse Doing voor de derde keer een competitiedag voor hockeyspelers die gebruik maken van een elektrische rolstoel, het zogenaamde E-hockey. Van 11.00 u. tot 17.00 uur. In sporthal ‘De Veur’ zal onder een gezellige en sportieve ambiance door zo’n 80-100 sporters in totaal 20 wedstrijden gespeeld worden.

Naast tafeltennis en hockey voor spelers in een handbewogen rolstoel biedt Doing sinds 2013 ook hockey aan voor spelers aan in de een elektrische is rolstoel: het voor Doing de club E-hockey. Hoewel Doing al vanaf het begin met veel succes meedoet aan de competitie is het voor de club pas de derde keer dat ze zelf een competitiedag organiseren voor deze tak van sport. In totaal zullen deze dag zo’n 60-70 hockeyers in actie komen van verenigingen uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht,  Alkmaar,  Katwijk, Purmerend en Zoetermeer.

Tijdens de competitiedag spelen de twee teams van Doing die beide uitkomen in de eerste klasse van regio west, in totaal 6 wedstrijden.

Leuk om te weten is dat beide teams van Doing het dit jaar goed doen: Dong E1 staat 1e en Doing E2 staat 2e!

Beide teams staan er dan ook goed voor om naar de Play-offs te gaan, waar tegen clubs uit de regrio’s oost en zuid gespeeld zal worden om promotie naar het landelijke niveau.

 

 

Gegevens

Datum:
18 mei 2019
Tijd:
11:30 - 17:00
Website:
https://www.facebook.com/doingehockey/?fref=ts

Organisator

Doing Zoetermeer

Locatie

Sporthal De Veur
Prismalaan 40
Zoetermeer, 2718 CX Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
18 mei 2019
Tijd:
11:30 - 17:00
Website:
https://www.facebook.com/doingehockey/?fref=ts

Organisator

Doing Zoetermeer

Locatie

Sporthal De Veur
Prismalaan 40
Zoetermeer, 2718 CX Nederland
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!