Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Competitiedag H-Rolstoelhockey

9 december 2017| 10:30 - 17:00

Op zaterdag 9 december 2017  organiseert Doing, vereniging voor aangepast en geïntegreerd sporten in Zoetermeer, in sporthal De Veur een competitiedag voor hockeyspelers die gebruik maken van een handbewogen rolstoel. Na velen jaren van succes is het dit jaar voor de 8e maal dat Doing de organisatie in handen heeft. Ook dit jaar komen rond de 200 spelers strijden voor de hoogst mogelijke positie in de competitie. Daarnaast zullen ongeveer 50 vrijwilligers en even zoveel officials deze dag hun steentje bijdragen. Gelukkig wordt Doing ondersteund door de Dirk Kuyt Foundation om deze dag weer tot een succes te brengen.

Gegevens

Datum:
9 december 2017
Tijd:
10:30 - 17:00
Website:
www.doing.nl

Organisator

Doing sv

Locatie

Sporthal De Veur
Prismalaan 40
Zoetermeer, 2718 CX
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
9 december 2017
Tijd:
10:30 - 17:00
Website:
www.doing.nl

Organisator

Doing sv

Locatie

Sporthal De Veur
Prismalaan 40
Zoetermeer, 2718 CX
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!