Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van de aangepaste sport GSVA

16 september 2017| 10:00 - 14:00

Op 16 september organiseert GSVA, vereniging voor aangepast sporten in Amersfoort en omstreken, in samenwerking met NVSRO en de Esther Vergeer Foundation ‘De dag van de aangepaste sport’. Omdat bewegen voor iedereen is wordt dit evenement breed opgezet om op deze wijze zoveel als mogelijk is mensen met een beperking (auditief, motorisch, verstandelijk, visueel), chronische ziekte of psychosociale problematiek te laten ervaren wat sport voor hen kan betekenen.
Die dag zijn er vanuit de regio diverse verenigingen en organisaties aanwezig om te laten zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van aangepaste sport. Omdat daarbij ook de hulp van vrijwilligers, professionals en gemeenteambtenaren binnen de zorg, het sociaal domein, de sport en de lokale politiek noodzakelijk is houden wij ’s morgens speciaal voor die doelgroep een symposium met als thema: “Hoe krijgen we in de regio Eemland meer mensen in beweging die in het aangepaste sportaanbod beter tot hun recht komen?”

Gegevens

Datum:
16 september 2017
Tijd:
10:00 - 14:00

Organisator

GSVA in samenwerking met NV SRO

Locatie

Icoon
Leeghwater 1 -3
Amersfoort, 3825 MR
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
16 september 2017
Tijd:
10:00 - 14:00

Organisator

GSVA in samenwerking met NV SRO

Locatie

Icoon
Leeghwater 1 -3
Amersfoort, 3825 MR
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!