Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dakdekkersbedrijf Admiraal G-Toernooi

9 juli| 09:00 - 18:00

Op zondag 9 juli a.s. organiseert vv SEW Nibbixwoud op Sportpark De Dres in Nibbixwoud het Dakdekkersbedrijf Admiraal G-Toernooi.
Dit jaarlijks terugkerende evenement staat in het teken van voetbal, sportiviteit en plezier. In 2018 wordt de 24 e editie van dit toernooi
gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd voor de instellingenteams uit de omgeving, evenals voor verenigingenteams en
kabouterteams. Tijdens het evenement zijn er diverse activiteiten voor deelnemers en toeschouwers die in het teken staan van sportu
en spel.

Gegevens

Datum:
9 juli
Tijd:
09:00 - 18:00

Organisator

vv SEW Nibbixwoud

Locatie

Sportpark SEW ‘De Dres’
Lange dres 1
Nibbixwoud, 1688 BE
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
9 juli
Tijd:
09:00 - 18:00

Organisator

vv SEW Nibbixwoud

Locatie

Sportpark SEW ‘De Dres’
Lange dres 1
Nibbixwoud, 1688 BE
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!