Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

Let op (De Boer) A-judo toernooi Zuid-Holland GEANNULEERD

31 oktober| 09:30 - 16:00

IVM COVID-19 is het A-Judo toernooi Zuid-Holland helaas AFGELAST!

Zaterdag 31 oktober zou de Sport boulevard in Dordrecht in het teken staan van het A-judo toernooi 2020. Judobond district Zuid-Holland organiseert die dag samen met haar sponsors een judotoernooi voor kinderen en volwassenen met een beperking. Judo is bij uitstek een sport die goed aan te passen is aan de sporter met een beperking. Zowel voor een lichamelijke-, visuele- ,verstandelijke- of auditieve beperking. Bij aangepast judo houdt niet alleen de sport zelf rekening met de sporter, maar de judoka’s ook met elkaar. Hierdoor krijgt de judoka de kans om zijn kunnen daadwerkelijk te tonen en is iedereen op de mat ten alle tijden gelijk aan elkaar. Dit toernooi is een mooie aanvulling op de reeks a-judo toernooien die plaats vinden in Nederland, en waar de locatie Zuid-Holland nog ontbrak. Waardoor het nu mogelijk is dat judoka’s uit de regio die niet in staat zijn ver te reizen deel kunnen nemen aan een wedstrijdtoernooi.

De doelstelling van de dag; iedereen met een positief gevoel naar huis te sturen. Verloren heb je namelijk nooit, je hebt alleen iets bijgeleerd.

Locatie

Optisport Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10
Dordrecht, Nederland 3318 AX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
078-7111600
Website:
https://optisport.nl/locaties/dordrecht

Locatie

Optisport Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10
Dordrecht, Nederland 3318 AX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
078-7111600
Website:
https://optisport.nl/locaties/dordrecht

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!