Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag

30 mei| 09:00 - 17:00

Op donderdag 30 mei wordt voor de derde keer de Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag georganiseerd en ditmaal op een nieuwe locatie: het terrein van Sportpark Duinwetering in Noordwijk.

Een GRATIS sportevenement, voor iedereen toegankelijk.

Kom laten zien wat je kan! Ben je een voetbaltalent? Hockeyster? Houd je van tennis, wil je een keertje een echte honkbalknuppel vasthouden of beleven hoe het voelt om in een rolstoel te basketballen? Wil je proberen te golfen of laten zien hoe goed je kunt dansen? Het kan allemaal!

We willen de bezoekers kennis laten maken met de verschillende (aangepaste) sporten, maar vooral activeren om zelf mee te doen.

Kijk de komende weken op onze speciale website www.dirkkuytfoundation.nl/kampioenendag waar we steeds meer informatie gaan plaatsen, zoals het programma en welke andere activiteiten er worden georganiseerd. Komt jouw favoriete artiest zingen of misschien brengt jouw sportheld wel een bezoekje. Mis het niet!

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
09:00 - 17:00
Website:
www.dirkkuytfoundation.nl/kampioenendag

Locatie

Sportpark Duinwetering
Duinwetering 105
Noordwijk, 2203 HM
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
09:00 - 17:00
Website:
www.dirkkuytfoundation.nl/kampioenendag

Locatie

Sportpark Duinwetering
Duinwetering 105
Noordwijk, 2203 HM
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!