Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DVV Delft Vinyldesign G-toernooi

25 augustus 2018| 10:00 - 16:30

Op zaterdag 2 juni en zaterdag 25 augustus 2018 organiseert de G-afdeling van DVV Delft voor de 7 de keer het DVV Delft Vinyldesign G-voetbaltoernooi. In verband met groot onderhoud van de voetbalvelden is het voor het eerst niet mogelijk om het toernooi op één dag te houden. Op zaterdag 2 juni strijden 8 jeugdteams om de prijzen en op zaterdag 25 augustus komen maar liefst 20 seniorenteams in actie. Beide dagen zullen opgeluisterd worden met muziek. Het voetbaltoernooi wordt gehouden op echte natuurgrasvelden.
Acht jaar geleden is DVV Delft voorzichtig begonnen met voetbal aan te bieden aan mensen met een handicap. Door het enthousiasme van de begeleiding en trainers is de G-afdeling van DVV Delft uitgegroeid tot 3 seniorenteams en 1
jeugdteam. De G1 speelt op het allerhoogste niveau in groep 1. De G2 en de G-jeugd zijn beide winterkampioen geworden.

Gegevens

Datum:
25 augustus 2018
Tijd:
10:00 - 16:30

Organisator

DVV Delft
Website:
www.dvvdelft.nl

Locatie

Sportpark Kerkpolder
Kerkpolderweg 12
Delft, 2625 EB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
25 augustus 2018
Tijd:
10:00 - 16:30

Organisator

DVV Delft
Website:
www.dvvdelft.nl

Locatie

Sportpark Kerkpolder
Kerkpolderweg 12
Delft, 2625 EB
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!