Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Bijzondere Kampioenendag

Van 29-09-2021 12:30 tot 29-09-2021 15:45
Geplaatst door Karlijn

Bijzondere Kampioenendag 2021

Om bestaande deelnemers van de sportinstuiven en nieuwe deelnemers te motiveren, organiseren De Dirk Kuyt Foundation en Bijzonder in Beweging op woensdag 29 september een mooi evenement. Tijdens de Bijzondere Kampioenendag wordt Sportlandgoed De Haamen in Beek omgetoverd tot een sport- en spelfestival. Een speciaal programma met super toffe activiteiten om mensen met een beperking een mooie dag te bezorgen. In de weken voorafgaand aan deze dag zal er tijdens de sportinstuiven geoefend worden en kan iedereen op 29 september laten zien wat hij of zij heeft geleerd.

Bij een Bijzondere Kampioenendag hoort een bijzonder programma.
Daarom starten we de dag om 11.00 uur met een swingende warming-up.

Als iedereen goed opgewarmd is is het tijd voor nog meer actie. Er zijn allerlei leuke sportactiviteiten. Zo wordt er gevoetbald, wordt er Goalcha gespeeld, kan je meedoen aan een estafette, of meebouwen aan de hoogste torens en erop los knikkeren op de coolste knikkerbaan.

En van al dat sporten krijgen jullie natuurlijk honger. Dus wordt er een aan het eind van het programma voor een gezonde lunch gezorgd!

Rond 14.00 uur sluiten we de dag af met een echt Bijzondere Kampioenendag diploma. Want Kampioenen zijn jullie allemaal!

Wil je meer weten of aanmelden? Kijk dan op www.bijzonderinbeweging.nl/kampioenendag

Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!