Events

Events

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Surf Project

Op 26-09-2021
Categorieën: Training

Het Surf Project biedt in het voorjaar en de zomer van 2021 surflessen aan kinderen uit heel Nederland met Down syndroom, autisme en/of ADHD. Surfen is een stoere sport met een positief imago. Omdat professionele en individuele begeleiding vereist is, komen deze kinderen hier niet snel mee in aanraking. Het Surf Project maakt surfen in kleine teams mogelijk in een veilige, aangepaste omgeving met individuele begeleiding.

Deelname aan het Surf Project heeft een sterk positief effect op de ontwikkeling van deze kinderen, onder andere door het vergroten van het zelfvertrouwen en de
sociaal-emotionele ontwikkeling.

www.surfproject.nl

Het project vindt plaats op vier locaties langs de Nederlandse kustlijn. Op
onderstaande data zijn jullie van harte welkom om langs te komen:
zat. 4 sept Ter Heijde
zon. 12 sept Zandvoort
zon. 19 sept Zandvoort
zon. 26 sept Camperduin
Zie deze pagina van de website voor adres en tijden:
https://www.surfproject.nl/locaties/


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!