Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

BTS bowling Toernooi 2022

Van 26-06-2022 09:00 tot 26-06-2022 16:00
Categorieën: Toernooi

Op 26 juni 2022, organiseert Stichting Bredase aangepaste sporten hun jaarlijkse BTS bowling toernooi. Dit wordt ieder jaar georganiseerd voor de bowling groep die Stichting BAS draait. Hierbij nodigen wij als organisatie verschillende G bowling verenigingen uit Nederland uit om bij ons een mooi toernooi mogelijk te laten maken. Wij organiseren dit bij onze vaste vestiging bij bowling en partycentrum Breda.


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!