Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Omloop Ter Heijde - Hardloopwedstrijd (ook voor Framerunners!)

Van 13-05-2022 18:00 tot 13-05-2022 21:30
Categorieën: Training

Op vrijdag 13 mei 2022 wordt er voor de 14e keer een editie gehouden van de Omloop ter Heijde, in het Westland. Bij dit evenement doen vooral veel kinderen mee die kunnen kiezen uit diverse hardloopafstanden. Ook volwassenen kunnen kiezen uit een 10 km of 5 km hardloopwedstrijd. Dit jaar, voor het eerst doen er ook kinderen en volwassen mee die gebruik maken van een framerunner. Op de dag zelf is er ook gelegenheid om eens een framerunner te proberen.

Diverse atletiekverenigingen zoals Haag Atletiek en AV Olympus 70 uit Naaldwijk begeleiden de framerunners. Het doel om samen te sporten is voor ons als organisatie het allerbelangrijkste. Het een klein, maar gezellig evenement dat vanuit het dorpshuis in Ter Heijde gecoördineerd wordt. Via de website van Frame Running Nederland, hun Twitteraccount en Facebook account wordt er ruim aandacht besteed aan dit nieuwe evenement. Via de landelijke app met frameruntrainers is het evenement onder de aandacht gebracht. Via regionale kranten wordt het evenement ook onder de aandacht gebracht. We hopen dat er op deze vrijdagavond veel framerunners uit de regio gaan deelnemen. In eerdere edities deden er zo’n 600 atleten mee.


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!