Events

Events

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Special Sports Event

Van 25-09-2022 11:00 tot 25-09-2022 14:00
Categorieën: Sportdag

Op zondag 25 september 2022 organiseert Stichting Special Sports Event een eendaags evenement voor mensen met een beperking, waarbij sportplezier voorop staat. De Corona periode heeft het aangepast sporten geen goed gedaan omdat nagenoeg alle trainingen en sportevenementen voor de doelgroep werden geannuleerd. Het wordt nu de 4e editie sinds 2015. Extra energie wordt er ingestoken om een inhaalslag te bewerkstelligen. De deelnemers worden verrast met een uitgebreid programma, want deelnemen kan aan voetbal, hockey, badminton, slow sports voor visueel gehandicapten, gym-extra, vissen en scouting, basketbal, judo, paardrijden, tennis, volleybal, zwemmen en crossgym.

Voor uitgebreide informatie en foto’s van eerdere events raadpleeg de website: specialsportsevent.nl


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!