Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Quattro fiets AC Sparring

Van 20-06-2022 10:29 tot 24-06-2022 12:29
Categorieën: Bijdrage
Mededankzij het Dirk Kuyt Foundation heeft AC Sparring een quattro fiets kunnen realiseren voor de cliënten. Bewegen is belangrijk voor iedereen dus ook voor de cliënten van Gemiva-SVG AC Sparring. De cliënten hebben aangegeven zij meer buiten willen zijn en in beweging willen zijn. Vandaar dat de stagiairs aan de slag zijn gegaan met het realiseren van een quattro fiets en dit doel is behaald! De cliënten krijgen de optie om meerdere dagen per week te gaan fietsen met een begeleider. AC Sparring is dankbaar voor de bijdrage vanuit het Dirk Kuyt Foundation en zullen de quattro fiets goed gebruiken! De fiets wordt onthuld op de locatie van AC Sparring, leyweg 1452.

Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!