Events

Events

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

CampusRun - hardloop event voor IEDEREEN toegankelijk

Van 25-05-2022 15:26 tot 25-05-2022 17:26
Bij TU Delft
Categorieën: Sportdag

Op woensdag 25 mei wordt voor de 10e keer het evenement de CampusRun georganiseerd. Ooit ontstaan als een lustrumactiviteit van Gezelschap Leeghwater en nu uitgegroeid tot het meest opvallende hardloopevenement van de TU Delft. Er zijn verschillende afstanden die je kunt afleggen, 1 km, 5 km en 10 km. Dit jaar zal de CampusRun ook volledig toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. Daar zijn wij natuurlijk superblij mee! Dus meld je vooral aan via de website https://campusrun.gezelschapleeghwater.nl/nl/

Elk jaar gaat het opgehaalde geld van de CampusRun naar een goed doel. Dit jaar hebben ze voor de Dirk Kuyt Foundation gekozen. Er zijn naast het zelf actief meelopen ook andere manieren om te sponsoren: https://campusrun.gezelschapleeghwater.nl/nl/lopers/

We willen alle sportieve deelnemers alvast ontzettend bedanken en veel plezier en succes wensen op 25 mei!


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!