Events

Events

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

WoerdenSport Specials (sport clinics)

Van 24-09-2022 09:30 tot 24-09-2022 15:00
Categorieën: Sportdag

WoerdenSport Specials is een evenement voor mensen met een lichamelijke en/of (licht) verstandelijke beperking, óf voor mensen die om welke reden dan ook niet mee kunnen komen met het reguliere sportaanbod. Het evenement vindt plaats op zaterdag 24 september 2022 van 09:30 - 15.00 uur. Aanmelden kan vanaf 09.30 uur. Het programma zal om 10.00 uur starten.

Tijdens de Specials zullen zwembad Batenstein in Woerden en BatensteinBuiten geheel en exclusief ter beschikking staan voor de deelnemers van het evenement.

Kijk voor meer informatie op de website


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!