Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

NK Rolstoeldansen 2021

Van 16-10-2021 10:00 tot 16-10-2021 17:00

NK Rolstoeldansen 2021

Op zaterdag 16 oktober 2021 zullen dansers van de verschillende rolstoeldansgroepen strijden om de titel NK. Dit kan in de debutanten, amateurs en hoofdklasse zijn. In duo en in combi in standard, latin en freestyle en single.

De dansers hebben zich ondanks alle beperkingen van Corona voorbereid om het beste van zichzelf te laten zien voor de juryleden die uit verschillende landen zullen komen.
De dansers krijgen allemaal minstens 2x de kans om te laten zien wat ze kunnen en aan het eind van de dag hopen we de Kampioenen te kunnen huldigen.

www.rolstoeldansen.nl


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!