Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Bijzondere Kampioenendag in samenwerking met Dirk Kuyt Foundation

Van 29-09-2021 10:30 tot 29-09-2021 13:45

Bijzondere Kampioenendag 

Om bestaande deelnemers van de sportinstuiven en nieuwe deelnemers te motiveren, organiseren De Dirk Kuyt Foundation en Bijzonder in Beweging op woensdag 29 september een mooi evenement. Tijdens de Bijzondere Kampioenendag wordt Sportlandgoed De Haamen in Beek omgetoverd tot een sport- en spelfestival. Een speciaal programma met super toffe activiteiten om mensen met een beperking een mooie dag te bezorgen.

Aanmelden 

Doe je 29 september mee met de Bijzondere Kampioenendag? Meld je dan vóór 12 september aan. Je kunt je alleen of samen met je woongroep inschrijven. Deelname is gratis! Wil je graag meedoen, maar heb je geen vervoer? Geen probleem! Dan regelen wij het gratis Bijzondere Kampioenenvervoer voor je. 

Hier vind je alle informatie en het inschrijfformulier : https://bijzonderinbeweging.nl/kampioenendag/

Sportinstuiven 

Lijkt het je hartstikke leuk om aan al die verschillende activiteiten mee te doen, maar kun je niet wachten tot het 29 september is? Schrijf je dan in voor een van de sportinstuiven die we wekelijks op verschillende locaties in Limburg organiseren. Bij een sportinstuif hoef je niet te kiezen voor één sport, maar doe je gewoon mee met de activiteiten waar je dan zin in hebt. Op onze www.bijzonderinbeweging.nl vind je het complete overzicht van de sportinstuiven en andere activiteiten.  

We zien je graag bij een van de activiteiten én op 29 september! 

Tot dan! 

Bijzonder in Beweging 

Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!