Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

Freddie Pranger Memorial – internationaal G-voetbaltoernooi

7 september 2019| 10:30 - 16:30

Op zaterdag 7 september organiseert vv SJS uit Stadskanaal de Freddie Pranger Memorial. Dit is een toernooi voor seniorenvoetballers (m/v) met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking, het zogeheten G-Voetbal. Met rond de 400 spelers behoort het toernooi tot een van de grootste in Nederland. Naast verenigingen uit het noorden van het land doen er ook teams uit België, Duitsland en Zuid-Nederland mee. Het toernooi duurt de hele dag en naast voetbal is er veel aandacht voor entertainment en leuke bijprogramma’s. De spelers en hun begeleiders hoeven zich geen moment te vervelen. Voor elke team is er een fraaie beker en elke speler en begeleider krijgt een lunchpakket, een goodie-bag en een medaille. In het comité van aanbeveling zitten o.a. Nelli Cooman en Ron Jans. Voor teams van “ver weg” (280km of meer van Stadskanaal) wordt voor gratis overnachting gezorgd in het vlakbij gelegen vakantiepark Het Pagedal. Speciaal ambassadeur van het toernooi is de eredivisionist FC Emmen. De mascotte, officials en spelers van de club is de hele dag prominent aanwezig, o.a. bij de keeperbokaal.

Gegevens

Datum:
7 september 2019
Tijd:
10:30 - 16:30
Website:
www.vvsjs.nl

Locatie

vv SJS
Julianastraat
Stadskanaal, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.vvsjs.nl

Gegevens

Datum:
7 september 2019
Tijd:
10:30 - 16:30
Website:
www.vvsjs.nl

Locatie

vv SJS
Julianastraat
Stadskanaal, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.vvsjs.nl

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!