Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

G-Challenge toernooi

14 oktober 2017| 10:00 - 17:00

Op zaterdag 14 oktober organiseert VSU, in samenwerking met de Utrechtse voetbalclubs, een G-Challenge toernooi voor verstandelijke gehandicapten uit heel Nederland. Het toernooi wordt gespeeld bij VSC in Utrecht. Het is al de negende keer dat het G-Challenge toernooi wordt gehouden. In samenwerking met sportverenigingen, Fonds Gehandicaptensport, Dirk Kuyt
Foundation, zorginstellingen en de Mytylschool proberen we zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, met veel plezier op en rondom het voetbalveld.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2017
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

Vereniging Sport Utrecht (VSU)

Locatie

Sportvereniging VSC
Koningsweg 139
Utrecht, 3585 LA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
14 oktober 2017
Tijd:
10:00 - 17:00

Organisator

Vereniging Sport Utrecht (VSU)

Locatie

Sportvereniging VSC
Koningsweg 139
Utrecht, 3585 LA
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!