Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

G Hockey clinic bij HC Barendrecht!

26 maart 2019| 17:00 - 19:00

Hockey is voor iedereen! In dat kader organiseert HCB een leuke leerzame G-hockeyclinic voor kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking in de leeftijd van 7 tot en met 20 jaar.
De trainingen worden begeleid door Jorgen Kwinkelenberg, trainer/coach van het eerste heren elftal van HCB. Jorgen heeft ervaring opgedaan in het geven van G-hockey trainingen bij Hockeyvereniging Push in Breda.
De clinic zal bestaan uit 4 trainingen op 26 maart, 2 april, 9 april en 16 april 2019 van 17.00 tot 18.00 uur op de velden van HC Barendrecht. Na afloop staat voor de deelnemers en trainers een heerlijke maaltijd klaar in het HCB clubhuis.

Om mee te doen is niet veel nodig. Een hoop enthousiasme, sportkleding en een bitje, want dat is verplicht. Scheenbeschermers zijn niet verplicht maar kunnen handig zijn. Voor sticks zorgen wij!
Deze clinic wordt gesponsord door de Dirk Kuyt foundation en deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
26 maart 2019
Tijd:
17:00 - 19:00
Website:
https://www.hcbarendrecht.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=896

Gegevens

Datum:
26 maart 2019
Tijd:
17:00 - 19:00
Website:
https://www.hcbarendrecht.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=896

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!