Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

G-Honkbal Indoor toernooi van de Knickerbockers – HSV de Knickerbockers

24 februari| 10:00 - 16:00

Op zaterdag 24 februari 2018 organiseert HSV de Knickerbockers een G-Honkbal toernooi in sporthal Beukendal in Soest.
Dit is voor de 5e achtereenvolgende keer dat dit toernooi zal plaatsvinden. Alle 9 teams uit Nederland die er op dit moment zijn, zullen deelnemen aan dit evenement. Omdat er voor deze teams nog geen competitie is, zijn deze toernooien bijzonder belangrijk voor hen. Het G-Honkbal team van de Knicks traint iedere zaterdagmorgen, in de winter in de zaal, en vanaf april tot oktober buiten op het sportcomplex van de Knickerbockers aan de Bosstraat in Soest. Het gaat vooral om het plezier wat ze met elkaar beleven en de integratie in de vereniging.

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
10:00 - 16:00

Organisator

HSV de Knickerbockers
Website:
www.knicks.nl

Locatie

Sporthal Beukendal
Beukenlaan 47
Soest, 3762
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
10:00 - 16:00

Organisator

HSV de Knickerbockers
Website:
www.knicks.nl

Locatie

Sporthal Beukendal
Beukenlaan 47
Soest, 3762
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!