Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

G-judo kersttoernooi – Budovereniging Hoogeveen

16 december 2017| 11:00 - 16:00

Op 16 december organiseert de Budovereniging Hoogeveen een judo toernooi voor aangepast judo. De vereniging geeft al les aan mensen met een beperking sinds de oprichting van de vereniging, onder de bezielende leiding van een aantal trainers is de laatste jaren deze groep uitgegroeid tot ongeveer 40 mensen in de leeftijd van 5-50 jaar. Na een aantal jaren zonder G toernooi is dit alweer het 8e keer dat het toernooi gehouden wordt. Het is de tweede keer dat het in de nieuwe sporthal Het Activum plaats vindt. Bezoekers van het G-toernooi hebben gratis toegang.

Gegevens

Datum:
16 december 2017
Tijd:
11:00 - 16:00
Website:
www.budovereniginghoogeveen.nl

Locatie

Sporthal Het Activum
Bentincksdijk
Hoogeveen,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
16 december 2017
Tijd:
11:00 - 16:00
Website:
www.budovereniginghoogeveen.nl

Locatie

Sporthal Het Activum
Bentincksdijk
Hoogeveen,
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!