Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

G-korfbalclinic Korfbal Challenge

30 december 2018| 15:00 - 18:00

Elk jaar wordt tussen kerst en oud en nieuw de Korfbal Challenge georganiseerd. De Korfbal Challenge vindt plaats van 27 december tot en met 30 december in Topsportcentrum Rotterdam. Gedurende dit evenement worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Vier avonden lang strijden nationale en internationale teams tegen elkaar, maar ook overdag vinden er activiteiten plaats. Zo spelen overdag regionale talentencentra (RTC) tegen elkaar, is er een TeamNL Fandag, wordt de Jeugd Challengegespeeld, is er een KorfbalPlus 60 bijeenkomst en wordt er een G-korfbalclinic gegeven.

G-korfbalclinic

De G-korfbalclinic wordt gegeven door echte korfbaltoppers, waaronder international en ambassadeur van het G-korfbal Marjolijn Kroon. De G-korfbalclinic duurt van 15.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens de clinic gaan we met zijn allen korfballen en aan het einde van de clinic vinden er ook 4Korfbalwedstrijden plaats. Het is ook mogelijk om na het bijwonen van de clinic finalewedstrijden van de Korfbal Challenge te bekijken

Gegevens

Datum:
30 december 2018
Tijd:
15:00 - 18:00
Website:
https://www.knkv.nl/g-korfbalclinic-tijdens-de-korfbal-challenge

Locatie

Topsportcentrum
Van Zandvlietplein 20
Rotterdam, 3077 AA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
30 december 2018
Tijd:
15:00 - 18:00
Website:
https://www.knkv.nl/g-korfbalclinic-tijdens-de-korfbal-challenge

Locatie

Topsportcentrum
Van Zandvlietplein 20
Rotterdam, 3077 AA
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!