Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

G-Korfbaltoernooi korfbalvereniging Korbis

10 november 2018| 10:00 - 12:00

Op zaterdag 10 november organiseert korfbalvereniging Korbis een G-korfbal toernooi in sporthal de Dreef in Waddinxveen. Tijdens dit toernooi nemen verschillende verenigingen uit de regio deel met een G-team. De G-korfbalteams bestaan uit verstandelijk beperkten. Na het 2 uur durende toernooi zal de winnaar beloond worden met taart en een beker.

Gegevens

Datum:
10 november 2018
Tijd:
10:00 - 12:00

Locatie

Sporthal de Dreef
Oude Dreef 4
Waddinxveen, 2908LH
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
10 november 2018
Tijd:
10:00 - 12:00

Locatie

Sporthal de Dreef
Oude Dreef 4
Waddinxveen, 2908LH
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!